Tipy na dárek pro ženy

Tipy na dárek pro ženy

Vybrat dárek pro ženu není jen tak. Pokud si aktuálně lámete hlavu nad tím, co letos věnovat vaší partnerce, manželce, mámě, sestře nebo kamarádce pod stromeček, poradíme vám. Pro inspiraci vám přinášíme několik osvědčených tipů na dárek pro ženy.

Žehlička na vlasy jako jeden z nejlepších dárků pro ženy

Žehlička na vlasy v současnosti patří k základním stylingovým pomůckám každé ženy. Tento elektrický pomocník, který vlasům propůjčí uhlazený a zářivý vzhled, patří proto mezi ty nejlepší dárky, které žena dostane.

Své partnerce, manželce, sestře či kamarádce jako dárek věnujte kvalitní model žehličky ideálně s žehlicí plochou z keramiky či turmalínu. Kvalitní žehlička na vlasy by měla mít také funkci nastavitelné teploty, dotykový displej nebo automatické bezpečnostní vypnutí.

Tip: Coby další dárek pro ženu můžete k žehličce na vlasy přibalit také speciální ochranné pouzdro, které zároveň slouží jako ochrana proti teplu. Skvělým tipem na dárek pro ženu je také univerzální stojan na žehličky na vlasy.

Co dalšího pro ženy: Kvalitní kulmy a kulmofény

Ač je žehlička na vlasy základní stylingovou pomůckou, některé ženy netouží po rovných vlasech, nýbrž po vlnách a kudrlinách. Pokud víte, že je to případ právě vaší partnerky, sestry, mámy nebo kamarádky, jako dárek jí pořiďte kvalitní kulmu nebo kulmofén.

Vsaďte na modely ověřených značek Wahl, Moser nebo Cera. Jejich výrobky vynikají kvalitním zpracováním, u kulem či kulmofénů obdarovaná žena ocení rovněž nastavitelnou teplotu nebo povrch z keramiky či turmalínu, který během stylingu minimalizuje poškození vlasů.

Tip: Miluje žena, kterou chcete obdarovat, extravaganci? V tom případě ji překvapte dárkem, který bude obsahovat krepovačku neboli krepovací kleště na vlasy.

Praktické dárky pro ženy na úpravu zevnějšku

Pokud chcete ženě koupit něco pěkného a zároveň praktického, máte spoustu možností. Zaměřte se přitom na dárky pro ženy, které se specializují na úpravu zevnějšku. Jako dárek každou ženu potěší například sada luxusní manikúry, kvalitní pilník na nehty, ale i kvalitní kartáč či hřeben na úpravu vlasů.

Sada kuchyňských nožů jak další tip na dárek pro ženy

Chcete nějakým pěkným dárkem obdarovat ženu, která miluje vaření? Jestli je vaše manželka, přítelkyně, máma, tchýně nebo sestra v kuchyni jako doma, věnujte jí pod stromeček sadu kvalitních kuchyňských nožů.

Dbejte na to, aby tyto nože sloužily k různým účelům. Tedy aby obdarované ženě usnadnily krájení, loupání, sekání, vykrajování nebo případně vykosťování nebo porcování masa. Jako pěkný dárek k poslouží také sada steakových nožů nebo speciálních nožů na sýr. Právě k sadě nožů na sýr nezapomeňte ženě jako další dárek věnovat také kvalitní víno její oblíbené značky.





Zpět na výpis článků

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?