Anglická kosmetika Captain Fawcett

Kapitán Fawcett na cestě k prameni Ubangi - vznik a historie značky.

A tak to všechno začalo. V roce 1905 se pokoušel edwardiánský průzkumník kapitán Peabody Fawcett dostat k prameni Ubangi, který je hlavním přítokem řeky Kongo. Kapitán ale zmizel, nenalezla se žádná stopa po jeho zdánlivě odsouzené expedici.

Kapitánův odkaz

Až do roku 1997, kdy byl nalezen starý ošoupaný kufr. Mezi rozpadajícím se obsahem napadeným plísní leželo pouzdro obsahující mastě, oleje a balzámy. Dále se údajně v kufru nalezly staré deníky dobrodruhů. Kromě příběhů o utrpení, vyhlídkách a viděných zázracích, byly nalezeny pečlivě podrobné seznamy exotických ingrediencí, které kapitán používal pro svou péči. Nalezené receptury se uchovaly a používají se u výrobků značky Captain Fawcett dodnes.

Kouzlo tradice i pro současné gentlemany

Tyto přesné poměry byly věrně dodržovány a Fawcettovy originální receptury spolu s jeho světově proslulým Moustache wax - voskem na knír jsou nyní poprvé po sto letech k dispozici náročnému zákazníkovi. Originální vůne a design těchto produktů se spolu s vysokou kvalitou postarají o tu nejlepší péči vašich vousů.

  



Zpět na výpis článků

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?