Pánská kosmetika Recipe for men

Představujeme Vám průkopníka v péči o mužskou pleť.

Značek, které pečují o pleť, známe spoustu. Těch, které se starají výhradně o mužskou pleť, už je o poznání méně. A správná kosmetika pro muže by měla být testována v těch nejnáročnějších podmínkách. Právě tato pravidla Recipe for men respektuje a to ještě zdaleka není vše, co nám tato originální značka nabízí.

Recipe for men si hýčká muže už od roku 2002. Přitom filozofie značky je poměrně prostá –„ dlouhá nepřívětivá skandinávská zima je naším nejlepším přítelem“. Skandinávie je díky svému ledovému klimatu ideálním prostředím pro ověřování kvality. Všechny receptury jsou testované v povětrnostních podmínkách, které jsou pro pokožku náročné. To je jedním z mnoha důvodů, pro které si výrobky oblíbili muži po celém světě.

                                                                                        

Recipe for men vyvíjí pokročilé a vysoce účinné produkty. Zaměřuje se na viditelné výsledky a řešení problémů. Koncept je propracovaný nejen po technické stránce, ale neztrácí také na přímočarém a poctivém přístupu. Nejdůležitější je spokojenost zákazníka, pod kterou se značka podepisuje. Řada péče o pleť první úrovně by podle nich měla být srozumitelná a měla by zákazníkovi poskytovat odpovědi na všechny otázky, které může ohledně výrobků mít.

Kosmetika je vyvíjena vlastním týmem chemiků, výzkumníků, produktových vývojářů a návrhářů, kteří se starají o obaly a etikety. Výroba probíhá v soukromých moderních zařízeních ve Švédsku, v městě Falun. Přesto že se produkty zaměřují na muže, vedoucí projektu je hlavní chemička Ulrika Rambergová, která dohlíží na to, aby vše fungovalo jak má. Značka také nabývá na své kvalitě díky úzké spolupráci s vysoce ceněným švédským týmem, který má na starosti kvalitu kosmetiky Trossa.

Co tedy dělá tuto recepturu, která pečuje o pleť dnešních mužů, tak jedinečnou?

  • Je vyvinutá vlastním týmem chemiků, výzkumníků, vývojářů a návrhářů.
  • Je vyrobena ve špičkových zařízeních ve Švédsku.
  • Vysoce kvalitní přísady jsou vybírány tak, aby dokonale vyhovovaly pokožce mužů.
  • Zaměřuje se na výsledky řešení problémů, zachovává si čestný přístup.
  • Jde o vysoce intuitivní a srozumitelný koncept.
  • Vynikající skandinávská kvalita, pozornost k detailu, minimalistická elegance.
  • Výrobky jsou prověřeny v nejnáročnějších podmínkách drsné Skandinávie
  • Je testována na skupinách po dobu 12 měsíců. Finálního testu se zúčastnilo 60 osob.
  • Výběrový luxus pro vědomého muže za rozumnou cenu.

Navštivte náš eshop a vyberte si z několika výrobků této kvalitní kosmetiky, nebo potěšte svého partnera originálním dárkem. ZDE



Zpět na výpis článků

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?