Plnovous, nebo knír?

Ať se rozhodnete pro jakoukoliv úpravu vašich vousů, s výrobky Capt. Fawcett docílíte dokonalého výsledku.

Protože jsme nemohli přehlédnout nový trend, který fandí všem vousáčům, rozhodli jsme se rozšířit svou nabídku kosmetiky o výrobky značky Captain Fawcett.  Produkty se specializují na péči o vousy způsobem, který nám může poskytnout jedině gentlemanská Anglie.

Základ gentlemanské výbavy

Originální ingredience z přírody a použití pouze kvalitních esenciálních olejů zaručují luxusní vůni a kvalitu každého z produktů. Kosmetika Capt. Fawcett odbourá vaše předsudky o tom, že péče o tělo je věcí pouze ženskou. Tato značka je určena opravdovým mužům, kteří se nebojí pozornosti.

Péče o knír

Pokud si pěstujete elegantní knír, můžete ho upravovat pomocí vosků, které se liší složením, vůní a vzhledem. V nabídce máme vosky na knír Private Stock MoustacheCaptain Fawcett nebo  Ricky Hall´s Booze & Baccy.

Upravený plnovous

Péče o kvalitní plnovous není nic jednoduchého. Pro snazší úpravu vyzkoušejte například balzám na vousy Captain Fawcett's Private Stock nebo Ricki Hall Beard Balm. Aby vousy dobře vypadaly, byly pevné a zdravé, nebojte se je vyživit některým z našich olejů - olej na plnovous Private Stock Ricki Hall's Booze & Baccy nebo pro toho, kdo se nebojí luxusu - olej Million Dollar s plátky pravého 23. karátového zlata.

Příruční pomocníci

Pro úpravu kníru i plnovousu můžete díky skvělému pouzdru nosit vždy u sebe nůžky na vousy Captain Fawcett a pokud si potrpíte na detail, máme k dispozici skládací hřeben, který vás díky malé velikosti může doprovázet na všech společenských akcích.

Pokud byste se rozhodli strniště na nějaký čas odložit, i na vás se myslelo a Capt. Fawcett pro vás má sadu na holení či jednotlivé produkty, se kterými holení nebude rozhodně každodenní rutinou. I při něm si totiž můžete dopřát pohodlí a maximální péče.

Luxus v každém kousku

A co by to bylo za stylovou kosmetiku, kdyby k ní nebyl i luxusní bavlněný ručník s logem Capt. Fawcett’s. Můžete si do něj osušit ruce umyté například mýdlem, které obsahuje opiová semínka máku. Ty dopřejí vaším rukám jemný peeling a svěží vůni.

V jedinečnosti a originalitě se meze nekladou - právě v tomto duchu se můžete rozmazlovat kosmetickými výrobky značky Captain Fawcett. Protože ne každý, kdo má rád plnovous, musí vypadat zákonitě jako Krakonoš.





Zpět na výpis článků

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?