Hurá na cesty!

 

Aneb potřebné věci všude s sebou.

 

Období dovolených je v plném proudu a s ním i potřeba balení zavazadel. Ohledně našeho kufru řešíme nejen místo, ale i váhu, a proto potřebujeme seznam potřebných věcí redukovat na minimum. Někteří, zejména dámy, mají na seznamu věci, bez kterých vycestovat prostě nechtějí. A právě tyto věci zabírají většinou nejvíc místa.

Připravili jsme pro vás seznam vychytávek z našeho e-shopu, který vám ušetří spoustu místa a postará se o to, abyste si na dovolené mohli dopřát stejnou péči jako doma.

PRO DÁMY

  • Manikúry– krásné nehty na rukou i na nohou jsou letním doplňkem každé ženy. Na našem e-shopu naleznete širokou nabídku pro péči o nehty. Kvalitní nástroje značky Solingen jsou uschované v kožených pouzdrech různých barev. Stačí si jen vybrat, které nejlépe ladí ke kabelce nebo k zavazadlu.

 

  • Skladný  kartáč na vlasy značky KELLER – kvalitní německé kartáče vyráběné z přírodních materiálů. Malé velikosti hledejte na našem e-shopu pod čísly 128 (např.: 128 25 84).

 

  • Mini změna účesu – značky MOSER, SOGO a CERA pro vás připravily několik barevných variant mini žehliček. Pokud toužíte po velkém objemu a vlnkách, do kabelky se vám vejde malá krepovačka nebo Wavestyler. Princeznovské lokny také nejsou žádný problém – můžete si u nás vybrat kulmu, která padne přesně do ruky.  

                                                                                                  

PRO PÁNY

  • Zastřihávač chloupků DOVO Klipette – ručním pootáčením spodní části pohybujete s vnitřními noži. Není potřeba nabíječky, ani baterky, takže se na něj můžete kdykoliv spolehnout. Jde o maličký strojek, který se schová do každé kapsy.

 

  • Cestovní souprava MERKUR na holení – kožené pouzdro, ve kterém najdete celokovový strojek a krabičku se žiletkami. Jde o kvalitní výrobek značky Solingen, který navíc vypadá velmi vkusně.

 

 

  • Sada na vousy značky Capt. Fawcett – olej, vosk a skládací hřeben této luxusní značky jsou originálním doplňkem v péči o vousy. Krabička se vejde do kapsy saka. Smyslné vůně oleje a vosku upoutají pozornost na každém večírku.

 

  • Cestovní strojek WAHL – praktický strojek i s akumulátorovým provozem. Na jedno nabití vydrží až 45min.

 

                                                                                                                     

PRO VAŠE MAZLÍČKY

  • Ochranná deka do auta - i na vaše miláčky jsme mysleli. Někteří si prostě užijí dovolenou nejraději hezky společně. Pro cestu autem je vhodná ochranná deka. Ať už váš pejsek proběhne blátem nebo se před cestou vykoupe, vaše sedačky zůstanou suché a čisté.

 

 

  • Plastová miska RIVAL – svým vzhledem určená pro kočky, zároveň je pro svou malou velikost ideální na cesty s menším pejskem.

 

Když máme vše potřebné s sebou, můžeme si v klidu užívat zaslouženou dovolenou.

Hezké léto!





Zpět na výpis článků

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?