Skvělé zprávy – prodejna U Alfréda má otevřeno každou středu a čtvrtek až do 18:00 a v sobotu dopoledne od 10:00 do 12:00

Tipy na dárek pro muže

Tipy na  dárek pro muže

Štědrý večer opět pomalu klepe na dveře. Přemýšlíte nad tím, co tentokrát dáte pod stromeček svému příteli, manželovi, tátovi, bratrovi, tchánovi nebo kolegovi z práce? Máme pro vás několik osvědčených tipů na dárek pro muže.

Nejlepší dárek pro muže: Luxusní sada na holení

Ať už si muž, kterého chcete obdarovat, pěstuje plnovous či knír, nebo si zakládá na hladké tváři, tím nejlepším dárkem pro něj bude luxusní sada na holení či úpravu vousů. Jde o praktický a také originální dárek, který během Štědrého večera ocení každý muž.

Luxusní sadu na holení a úpravu vousů můžete pojmout jako univerzální dárek, který můžete věnovat nejen svému příteli, manželovi nebo tátovi. Ocení jej také váš kolega z práce nebo váš důležitý klient.

Co vše by měla luxusní sada na holení, kterou pojmete jako dárek pro muže, obsahovat? Muž, kterého chcete na Štědrý večer obdarovat, ocení, když v celokoženém pouzdru najde celokovový holicí strojek, holicí žiletky, kované nůžky na vousy či kratší vlasy nebo mechanický celokovový nerezový strojek na chloupky. Jednotlivé luxusní sady na holení mají přitom odlišné složení. V některých najdete také štětku na holení nebo hřeben s kartáčkem.

Sada pánské kosmetiky: Další tip na dárek pro muže

Co darovat muži kromě luxusní sady na holení? Vašemu příteli, manželovi, tátovi, tchánovi, švagrovi či bratrovi přijde vhod, když si rozbalí dárek obsahující sadu kvalitní pánské kosmetiky.

Trefou do černého je například balíček obsahující revitalizující čisticí prostředek na obličej a lehký hydratační krém vhodný pro mužskou pleť od osvědčené švédské značky Recipe for men. Každý muž na ocení rovněž balíček s luxusním pánským sprchovým gelem, šamponem proti lupům, tělovým krémem či gelem z bylin proti kruhům pod očima.

Co dalšího pro muže: Například sadu manikúry

Základem péče každého muže jsou rovněž upravené ruce. Na tuto skutečnost byste měli myslet i při výběru dárku. Věnujte muži pod stromeček také sadu luxusní manikúry v koženém obalu. Tato sada by měla ideálně obsahovat nůžky na nehty, nůžky na kůžičku,

pinzetu a pilník na nehty. Tu nejvyšší kvalitu každému muži zaručí ověřená německá značka DOVO Solingen.

Luxusní hřebeny a kartáče jako další tip na dárek pro muže

Jako další dárek můžete muži věnovat luxusní hřebeny a kartáče. Tento praktický doplněk váš přítel, manžel, táta, tchán, bratr či švagr využijí na pravidelnou úpravu svých vlasů, ale případně také svého plnovousu či kníru. Aby hřeben a kartáč na vlasy či vousy opravdu působil jako stylový dárek pro muže, sáhněte po kousku uloženém v luxusním koženém pouzdru. Takové modely hřebenů a kartáčů na vlasy či vousy nabízí například ověřená anglická značka Captain Fawcett.



Datum zveřejnění: 09. 11. 2020


Zpět na výpis článků

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?