Skvělé zprávy – prodejna U Alfréda má otevřeno každou středu a čtvrtek až do 18:00 a v sobotu dopoledne od 10:00 do 12:00

Jak se zbavit chloupků v obličeji

Odstraňte nevzhledné chloupky snadno a rychle.

Chloupky nás mohou občas opravdu potrápit. Nepříjemné mohou být zejména v obličeji, kde je pokožka citlivější než zbytek těla. Neodborným odstraňováním či maskováním si člověk často spíš uškodí, než prospěje. Jak tedy s nechtěným ochlupením zatočit?

Použijte zastřihávač

Zastřihávač je malý strojek využívaný k důkladné úpravě obličeje a hůře dostupných míst na těle. Jeho předností je velice snadné použití, skladnost a funkčnost. Využijete ho nejen při nedostatku času, ale také na cestách. Díky speciálním čistícím kartáčkům je velice snadná i údržba. Stačí pár tahů a zastřihávač je jako nový. 

Výběr vhodného typu

První variantou strojků jsou zastřihávače na tužkové baterie. V naší nabídce najdete zastřihávač Wahl pencil, který je opatřen fixovanou, chromovou hlavicí a váží pouze 55 gramů. Světoznámá firma WAHL působí na trhu od roku 1919. Kvalita těchto strojků je opravdu nepopiratelná. Strojky dražších kategorií jsou ušetřeny baterií a fungují na principu ručního pootáčení spodní části. Vnitřní rotační nůž se otáčí a není zapotřebí žádné napájení a baterie. Touto funkcí je optařen precizní strojek DOVO Solingen KLIPETTE. Jeho naprosto bezpečná konstrukce, zabraňuje poranění při odstraňování všech obličejových chloupků.

Pro muže i ženy

Pokud vás trápí zarostlé obočí a nebaví vás neustálá úprava za pomocí pinzety budete zastřihávače milovat. Nevzhledně působí také drobné chloupky, které zdobí nosní dírky. Muži často bojují s kotletami a přerostlými vousy. Naše kvalitní zastřihávače jsou pro muže i ženy rychlým a účinným společníkem doma i na cestách. Poskytnou vám prvotřídní péči a zbaví vás všech nepřijemných a nevzhledných chloupků.



Zpět na výpis článků

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?