Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč
NOVINKA

MOSER Genio Pro + pevný kufr

Nový špičkový akumulátorový střihací strojek MOSER Genio Pro se střihací hlavicí Magic Blade I s výškou střihu 0,7 - 3 mm a šířkou 46 mm. Rychlé dobíjení, výkonný motor a dvě výměnné li-ionové akumulátory. Balení obsahuje nabíjecí stojánek, síťový adaptér, 2 akumulátory, 4 přídavné plastové nástavce, olejničku a čistící kartáček. Dodávané v kvalitním pevném kufříku.

Číst více..
4 840 Kč s DPH
4 000 Kč bez DPH

Nový špičkový akumulátorový střihací strojek MOSER Genio Pro se střihací hlavicí Magic Blade I s výškou střihu 0,7 - 3 mm a šířkou 46 mm. Rychlé dobíjení, výkonný motor a dvě výměnné li-ionové akumulátory. Balení obsahuje nabíjecí stojánek, síťový adaptér, 2 akumulátory, 4 přídavné plastové nástavce, olejničku a čistící kartáček. Dodávané v kvalitním pevném kufříku.

Číst více..

MOSER Genio Pro + pevný kufr

Nový špičkový akumulátorový strojek na vlasy Moser Genio Pro s náhradním akumulátorem dodávaný v pevném kadeřnickém kufříku.

Moser Genio Pro je naprostá novinka v top modelech stříhacích strojků na vlasy od světoznámé německé značky MOSER, která patří mezi nejkvalitnější výrobce strojků více jak 70 let. Vychází ze staršího typu Moser Genio, ale přináší zcela nový ergonomický design i nové li-ionové akumulátory.

 

Moser Genio Pro je osazen vysoce kvalitní celokovovou střihací hlavicí Magic Blade. Šířka střihu je 46 mm a výška střihu lze upravovat od 0,7 mm do 3 mm. Hlavice se dá jednoduše a rychle odklopit bez zbytečného šroubování - tím můžete strojek udržovat stále perfektně čistý.

Strojek obsahuje dva Li-Ionové akumulátory, které umožňují velmi rychlé nabíjení - pouze 50 min a až 75 min bezkabelového provozu, navíc bez paměťového efektu. Tím docílíte nepřetržitého provozu strojku. Strojek disponuje také LED indikátorem, který sám určí, kdy je třeba baterii vyměnit.

Strojek pohání velmi silný a spolehlivý DC motor s 5300 ot. za min. Strojek má také velmi nízkou hmotnost 280 gramů a velmi tichý chod. To vše je zpracováno v elegantním a především ergonomickém šasí s moderním a nadčasovým designem.

Příslušenství:

Balení obsahuje čtyři plastové přídavné nástavce o výšce 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, elegantní dobíjecí stojánek s adaptérem a dvěma výměnnými li-ionovými akumulátory. V sadě také naleznete čistící kartáček na odstranění zbytků vlasů a základní mini olejničku s minerálním olejem na prvních několik použití. Sada je dodávaná v pevném kadeřnickém kufříku.

Klíčové vlastnosti:

  • špičková střihací hlavice Magic Blade s nastavitelnou výškou střihu od 0,7 do 3 mm a šířkou střihu 46 mm
  • snadno odnímatelná hlavice pro rychlejší výměnu a snadnější údržbu
  • Nonstop provoz - dva akumulátory s nejnovější lithium-ionovou technologií s výdrží 75 min a dobou nabití pouze 50 min Vám zajistí nepřetržitý provoz
  • snadné vyjmutí a přehození akumulátoru, 3x delší životnost baterií a bez paměťového efektu
  • silný DC motor s 5300 ot.
  • nový, moderní design, který ctí ergonomii 
  • super nízká hmotnost - pouze 280 g
  • velmi tichý chod motoru
  • LED dioda, která sama oznámí, kdy je třeba vyměnit baterie
  • rozměry: 180 x 47 x 42 mm
  • příslušenství: 2 li-ion akumulátory, nabíjecí stojánek, plastové přídavné hřebeny 3, 6, 9, 12 mm, čistící štěteček a olejnička se speciálním olejem na střihací hlavice
  • sada obsahuje pevný kufr pro snadné a bezpečné přenášení
  • vyrobeno v Německu

Tip barbera: "Moser Genio Pro je nový, naprosto špičkový akumulátorový strojek, který je ideální volbou pro všechny profesionály, kteří vyžadují naprostou spolehlivost a nepřetržitý provoz. Ten zajištují dva výměnné li-onové akumulátory. Pro dlouhou životnost nezapomeňte dostatečně olejovat hlavici. V případě potřeby je možné tuto hlavici profesionálně přebrousit. Jestli se vám hlavice při delším provozu zahřívá, je vhodné použít speciální zchlazovací sprej."

 

 

 

Prodloužená záruka:

Víme, že střihací strojek je pro Vás klíčovým nástrojem pro výkon zaměstnání. Pokud chcete mít jistotu, že bude o Váš strojek postaráno i po skončení zákonné
záruční doby, nabízíme Vám novou službu - prodloužení záruky o dalších 12 měsíců. Stačí jen při nákupu zakliknout "Prodloužená záruka 1 rok"

 

MOSER

Německá společnost založená v roce 1946 je dnes jedním z nejvýznamnějších světových výrobců stříhacích strojků, fénů, kulem a žehliček na vlasy.

Od roku 1996 je MOSER součástí nadnárodní korporace WAHL Professional, patří tedy do největší světové korporace produkující výrobky pro profesionální i domácí péči o vlasy.

Stříhací strojky Moser jsou nejprodávanější a nejpopulárnější výrobky tohoto druhu v České Republice.

Kód: 1874-0052
Výrobce: MOSER
Výška střihu: 0,7 - 3 mm
Šířka střihu: 46 mm
Výdrž akumulátoru: 75 mm
Dobíjení akumulátoru: 50 mm
Typ akumulátoru: Li-Ion
Barva: hnědá
Vhodné pro: profesionální použití
Rozměry: 180 x 47 x 42 mm
Hmotnost: 280 g
Co chci ostříhat
Vlasy ANO
Vousy ANO
Napájení
Akumulátorové ANO

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?