Doprava ZDARMA při nákupu nad 2000 Kč
- 10%

MOSER Li+Pro2 - limitovaná edice

Nová limitovaná řada excelentního akumulátorového střihacího strojku MOSER Li + Pro2 s hlavicí Magic Blade II s výškou střihu 0,7 - 3 mm a šířkou 46 mm. Rychlé dobíjení, dlouhá výdrž, výkonný motor, dotykový displej se snadnou změnou rychlosti chodu a další chytré funkce. Balení obsahuje nabíjecí stojánek, síťový adaptér, 6 přídavných plastových nástavců, olejničku a čistící kartáček.

Číst více..
6 329 Kč s DPH 5 696 Kč s DPH (Sleva: 10 % -633 Kč)
4 708 Kč bez DPH

Nová limitovaná řada excelentního akumulátorového střihacího strojku MOSER Li + Pro2 s hlavicí Magic Blade II s výškou střihu 0,7 - 3 mm a šířkou 46 mm. Rychlé dobíjení, dlouhá výdrž, výkonný motor, dotykový displej se snadnou změnou rychlosti chodu a další chytré funkce. Balení obsahuje nabíjecí stojánek, síťový adaptér, 6 přídavných plastových nástavců, olejničku a čistící kartáček.

Číst více..

MOSER Li+Pro2 - limitovaná edice

Moser Li+Pro2

Moser Li+Pro2 je nová a vylepšená verze top modelu Li+Pro - vrcholového strojku z veškeré nabídky střihacích strojků na vlasy od světoznámé německé značky MOSER, která patří mezi nejkvalitnější výrobce strojků více jak 70 let. V tomto strojku se snoubí excelentní kvalita s elegantním zpracováním v nadčasovém designu s novými smart funkcemi.

Moser Li+Pro2 je osazen nově vylepšenou verzí ocelové střihací hlavice MAGIC BLADE II, která se pyšní zesílenou konstrukcí. Samozřejmostí je vysoce kvalitní zpracování. Šířka střihu je 46 mm a výška střihu lze upravovat od 0,7 mm do 3 mm. Hlavice se dá jednoduše a rychle odklopit bez zbytečného šroubování - tím můžete strojek udržovat stále perfektně čistý.

Strojek obsahuje Li-Ionový akumulátor, který umožňuje velmi rychlé nabíjení - do 60 min. Na plné nabití pak vydrží opravdu velmi dlouhoaž 120 min bezkabelového provozu, navíc bez paměťového efektu. Strojek disponuje také LED indikátorem, který ukazuje stav baterie a orientační zvukovou kontrolkou, která upozornuje na nedostatečné olejování hlavice.

Strojek pohání velmi silný a spolehlivý motor s třemi rychlostmi: 41005200 a 5600 ot. za min., který je navíc řízen mikroprocesorem, který zajišťuje konstantní rychlost strojku. Volba rychlosti se provádí snadným stisknutím přes smart dotykový displej. Strojek má také velmi nízkou hmotnost 265 gramů a velmi tichý chod. To vše je zpracováno v elegantním, přesto ergonomickém šasí s nadčasovým designem. Li+Pro2 je vyrobeno pouze v omezeném počtu kusů!

Příslušenství:

Balení obsahuje šest plastových přídavných nástavců o výšce 3 mm, 6 mm, 9 mm, 12 mm, 18 mm a 25 mm, elegantní dobíjecí stojánek s adaptérem. V sadě také naleznete čistící kartáček na odstranění zbytků vlasů a základní mini olejničku s minerálním olejem na prvních několik použití.

Klíčové vlastnosti:

  • lithiový akumulátor (Li- ion) s velmi rychlým nabíjením - pouze 60 min., bez paměťového efektu a až 120 min. bezkabelového provozu
  • velmi silný motor - mikroprocesorem řízená konstantní (optimální) rychlost
  • 3 stupně rychlosti
  • dotykový smart displej
  • inteligentní - ukazuje stav nabíjení a kapacitu strojku, kontrolka signalizuje potřebu olejování hlavice
  • nová střihací hlavice MAGIC Blade II - zesílená konstrukce, lehce snímatelná s nastavitelnou výškou střihu od 0,7 - 3 mm s šířkou střihu 46 mm
  • snadno odnímatelná hlavice pro rychlejší výměnu a snadnější údržbu
  • super lehký (pouze 265 g) a velmi tichý
  • ergonomický, celistvý tvar strojku
  • velmi elegantní, nadčasový vzhled
  • rozměry: 180 x 47 x 42 mm
  • příslušenství: nabíjecí stojánek, síťový transformátor, plastové přídavné hřebeny - 3, 6, 9, 12, 18, 25 mm, olejnička se spec. olejem na střihací hlavice, čistící kartáček
  • limitovaná edice
  • vyrobeno v Německu

 

Prodloužená záruka:

Víme, že střihací strojek je pro Vás klíčovým nástrojem pro výkon zaměstnání. Pokud chcete mít jistotu, že bude o Váš strojek postaráno i po skončení zákonné
záruční doby, nabízíme Vám novou službu - prodloužení záruky o dalších 12 měsíců. Stačí jen při nákupu zakliknout "Prodloužená záruka 1 rok"

MOSER

Německá společnost založená v roce 1946 je dnes jedním z nejvýznamnějších světových výrobců stříhacích strojků, fénů, kulem a žehliček na vlasy.

Od roku 1996 je MOSER součástí nadnárodní korporace WAHL Professional, patří tedy do největší světové korporace produkující výrobky pro profesionální i domácí péči o vlasy.

Stříhací strojky Moser jsou nejprodávanější a nejpopulárnější výrobky tohoto druhu v České Republice.

Kód: 1888-0050
Výrobce: MOSER
Výška střihu: 0,7 - 3 mm
Šířka střihu: 46 mm
Výdrž akumulátoru: 120 min
Dobíjení akumulátoru: 60 min
Typ akumulátoru: Li-Ion
Vhodné pro: profesionální užití
Rozměry: 180 x 47 x 42 mm
Barva: bronzová
Hmotnost: 265 g

Související produkty

Dostaňte se včas k tomu nejvýhodnějšímu...

Zasíláme 1x týdně novinky a slevové akce.Jak používáme vaše údaje?